Eenvoudig en effectief desinfecteren, met gewoon leidingwater

Water is voor mensen onmisbaar. Het schoonmaken van handen, afspoelen van groenten en fruit of het reinigen van gebruiksvoorwerpen: zonder stromend water zou dit niet mogelijk zijn. Waterkranen zijn daarom overal waar mensen wonen en werken terug te vinden.

Voor veel bedrijven en instellingen is een goede hygiëne van essentieel belang. Zou het daarom niet makkelijk zijn als het water uit de kraan hiervoor gebruikt zou kunnen worden? ActiveFlow kranen voegen actieve zuurstof toe aan gewoon leidingwater, waardoor het sterkste natuurlijke desinfectiemiddel ontstaat. Een groen en duurzaam product, dat altijd beschikbaar is.

Ook geschikt voor toepassing bij bestaande kranen en tappunten  

De meerwegs ActiveFlow kranen bieden het gemak van de keuze uit water met of zonder actieve zuurstof. Hierdoor kunnen deze kranen ook gewoon drinkwater afgeven, waardoor ze een volwaardig alternatief vormen voor reeds aanwezige gewone kranen.

Daarnaast is ActiveFlow ook in te zetten bij gebruik van bestaande kranen of andere watertappunten. Alle kranen, sproeiers en andere apparatuur die op het systeem aangesloten worden, geven dan koud water met actieve zuurstof af.

Meer weten over ActiveFlow? Download dan de brochure hieronder: