Duurzame oplossingen voor duurzame totaalhygiëne

PURIZONE levert kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor duurzame totaalhygiëne. De oplossingen kenmerken zich door het gebruik van volledig natuurlijke middelen, actieve zuurstof en ultraviolet. Deze middelen zijn niet alleen zeer effectief en efficiënt in het gebruik, ze worden ter plekke gegenereerd en kunnen voor een groot aantal hygiënische toepassingen worden ingezet:

  • Desinfectie of sterilisatie
    Vernietigen van ziekteverwekkers die in lucht of water aanwezig zijn en het gebruiken van lucht of water als middel om ziekteverwekkers te vernietigen
  • Zuivering
    Het verwijderen van stank of andere onaangename of ongezonde geursporen (bijvoorbeeld vluchtige organische stoffen) uit lucht en het verwijderen van verontreinigingen uit proceswater of afvalwater
  • Reiniging
    Clean-in-place (CIP) reiniging van apparatuur en machines en reiniging van textiel (met koud water en minder of geen chemicaliën)

Bij de implementatie van de oplossingen werkt PURIZONE nauw samen met Best Air Choice (BAC). BAC heeft meer dan 25 jaar ervaring in de behandeling van water (onder andere ontharden en ontijzeren)  en meer dan 20 jaar ervaring in het toepassen van actieve zuurstof en uv-licht.

PURIZONE maakt voor de oplossingen gebruik van apparatuur van ClearWater Tech (CWT). CWT is al meer dan 30 jaar internationaal succesvol als toonaangevend ontwerper en producent van apparatuur voor desinfectie, zuivering en reiniging op basis van actieve zuurstof en uv-licht. De apparatuur van CWT is wereldwijd in gebruik bij duizenden tevreden klanten.